Ta dig upp när du är nere

Cozy Coaching

Livsguiden

”Livsguiden för dig som är ung – hitta din inre gnista”

…är en handbok eller livsguide i hur man steg för steg kan bryta negativa tankemönster. Boken riktar sig till ungdomar (från 12 år och uppåt) och framför allt till dem som har tappat sin livsgnista av olika orsaker. Unga som kanske har låg självkänsla och som har fastnat/riskerar att fastna i en destruktiv neråtspiral. Den riktar sig till dem som mår dåligt, känner sig vilsna eller bara behöver en liten push för att ta sig vidare.

Tanken med boken är att inspirera till att hitta sin lust, självkänsla och aptit på livet. Hur man kan ta kontrollen över sitt liv och faktiskt styra dit man vill. Hur man kan uppfylla sina drömmar och lära sig att se möjligheter istället för svårigheter. Hur man kan träna sig på att fokusera på det som är positivt, stärkande och upplyftande.

Boken innehåller en mängd konkreta övningar, tips och verktyg på hur man kan hitta en god balans i livet. Läsaren kan göra övningarna själv hemma eller tillsammans med någon pålitlig vuxen.

Boken är uppdelad i 7 steg:
  1. Ta kontroll över dina tankar
  2. Sätt tydliga gränser
  3. Älska och bekräfta dig själv
  4. Peppa din kropp
  5. Vårda viktiga relationer
  6. Fokusera på det som är bra i ditt liv
  7. Styr din framtid

I boken får man även följa en del av min resa, hur jag gjorde för att ta mig upp ifrån något som såg ut att vara en bottenlös grop. Hur jag bröt mig loss från mina negativa och energidränerande tankar. Hur jag sakta men säkert återfick min sprudlande livsgnista igen.

Vägen upp från botten är lång och knagglig, men den finns där och det går att ta sig upp. Det går att blåsa liv i en halvslocknad gnista, var så säker. Inget är omöjligt, kan jag - så kan alla! Smiles

"Du kan inte hindra sorgens korpar från att flyga över ditt huvud - men du kan hindra dem från att bygga bon där."

Beställ boken idag för 204 kr. Skicka din beställning till cozycoaching@gmail.com.

Coco Rosenfeld - cozycoaching@gmail.com